Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Чаши за моминско парти

Чаши за моминско парти от висококачествини, кристални чаши, декорирани с изображения на мадами, аранжирани с панделки от сатен и дантела или декорирани с пола от тюл
Показвам 11 / 11 резултата

Чаши за Моминско парти, модел CHB05

Луксозни чаши с атрактивен дизайн за моминско парти. Чашите са ръчно декорирани със сатенени панделки и декор с анимир..

Чаши за Моминска вечер, модел CHB10

Аксесоари за Моминската вечер - Кристални чаши предназначени за Булката, за Кумата, за Шаферките, за Приятелките и за ..

Чаши за Моминската вечер на булката, модел CHB07

Чаши за Моминско парти предназначени за Булката, за Кумата, за Шаферките, за Приятелките и за целия Екин на Булката.Об..

Чаши за Моминско парти, модел CHB11

Чаши за Моминската вечер с изобразени момичета върху тях и декорация от сатенени панделки и перличка.Чашите са кристал..

ШОТ Чаши за Ергенско парти, модел CHB08

ШОТ Чаши за Ергенско парти с принт на Фрак и персонален надпис.Обявената цена е за 1 бр. чаша. Чашите са стъклени.Чаши..

Шот чашки за Моминско парти, модел CHB06

Стъклени Шот чаши за Моминско парти с декорация корсет и персонален надпис.Обявената цена е за 1 бр. чаша.Чашите могат..

Чаши за Моминската вечер, модел CHB12

Атрактивни чаши за Моминската вечер с персонални надписи и панделки в цвят по избор на клиента.Чашите са кристални.Обя..

Чаши за Уиски за Ергенско парти, модел CHB02

Ефектни чаши за Уиски с персонален етикет за Ергенско парти.Етикета може да бъде изработен в различни цветове на печат..

Чаши за Моминско парти, модел CHB03

Кристални чаши за Моминско парти с персонални надписи върху тях и панделка в цвят по избор на клиента.Обявената цена е..

Чаши за Моминско парти, модел CHB01

Стъклени чаши с персонални надписи за моминско парти.Панделките и надписа могат да се направят в различни цветове, спо..

Чаши за Моминско парти, модел CHB024

Стъклени чаши за Моминската вечер, декорирани с персонални надписи и панделки от сатен и дантела.Обявената цена е за 1..