Търси в магазина

изчисти търсенето

Мощен водолазен фенер Wurkkos DL70 с 2 батерии 26500 Mah и зарядно, Dulotec

Описание на продукта


Wurkkos DL70
е професионален, супер ярък, безопасен и надежен подводен фенер за гмурканe и е единственият Ви доверен партньор под водата. Оборудван е с 4 светодиода XHP50.2, осигурява максимална мощност до 13 000 лумена с максимален обхват от 505 метра. Може да ви позволява да виждате ясно заобикалящата среда, а също така да Ви държи забелязвани от приятелите по гмуркане през цялото време. 
Този
професионален
фенер за гмуркане е с водоустойчиво ниво IPX8, 100 метра под вода, много подходящо за начинаещи и професионални водолази, подводни спортове, независимо дали става дума за гмуркане, катерене, риболов, лодка, туризъм, пътувания, нощни разходки и др. Ако го използвате на сушата, той е по-водоустойчив от повечето фенери. 
Изработена от
висококачествена
алуминиева сплав, военна степен на окисляване и обработка против износване, термоелектрическа изолираща медна подложка - бързо извлича топлината, генерирана от светодиода. 4 режима на осветление отговарят на вашите различни изисквания: Супер ярко>Високо>Средно>Ниско.
100
гаранция
за удовлетвореност Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, ако нашите продукти не отговарят на вашите очаквания, стига да се свържете с нас, нещата ще бъдат разрешени. Каквато и да е причината!
DL70
използва магнитен страничен превключвател. Щракнете върху превключвателя, за да го включите. Последователните щраквания ще превключват режимите на яркост между ниска – средна – висока – турбо. Натиснете продължително, за да изключите фенерчето.
За да намалите корозията от солена вода, моля, изплакнете остатъчната солена вода от фенерчето след употреба.
Комплекта съдържа: фенер, 2 батерии 26500, водоустойчиви пръстени, инструкции за ползване и каишка 
Предупреждение за ниско напрежение: Когато напрежението на батерията е ниско, светодиодите ще започнат да мигат бързо два пъти всяка минута като напомняне за смяна на батериите
Защита от обратна полярност за защита от неправилно инсталиране на батерията
Поправян малък дефект при производство
Гаранция 24 месеца
>Инструкции за фенера<
Характеристики:
Диоди: 4 светодиода XHP50.2
Материал: Алуминий
Размери (мм): 209 x 60 
Тегло : 395г (без батериите)
Мощност: 13 000 Lm
Захранване: 2 x батерии 26500 
Рефлектор: Четворен гладък рефлектор
Водоустойчивост: IPX-8 (до 100м под вода)
707070
Dulotec
DL70

Бърза поръчка чрез

ВНИМАНИЕ:
Изразът "Бърза поръчка" е използван за краткост за да изрази вашият интерес за последваща поръчка. Посредством формата по-долу платформата ще изпрати имейл уведомление до търговеца Дулотек ЕООД съдържащо Вашите имена, телефонен номер и името на продукта (Мощен водолазен фенер Wurkkos DL70 с 2 батерии 26500 Mah и зарядно, Dulotec) от който се интересувате за да се свърже с Вас
shb.bg не е изпълнител на поръчката нито пък страна в процеса на поръчка за този продукт. Сайта единствено подсигурява технически този процес, но цялата последваща кореспонденция и евентуални рекламации следва да се води и отправят към търговеца: Дулотек ЕООД, който е публикувал тази оферта.
Ако не желаете вашите лични данни да бъдат споделени с търговеца Моля, не използвайте тази функционалност.
Моля прочетете пълните Условия за ползване
Декларирам, че съм прочел и приемам Условията за ползване на сайта

Задайте въпрос за продукта или изпратете съобщение на Дулотек ЕООД

Изпрати
Оферта на Дулотек ЕООД / 24-06-2022 год.

Подобни продукти