Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Сватбени покани

Покани за сватба, ефектни модели от луксозни материяли, които ще задоволят всеки вкус и стил. Тематични покани по индивидуален дизайн, съобразени изцяло с цветовете и темата на вашето събитие.
Показвам 14 / 144 резултата

Сватбена покана с червени рози и златна панделка

Оригинална ръчно изработена луксозна сватбена покана. В изработката сме използвали луксозен картон , като пръстен на п..

Покана за сватба - Папирус в тъмно лилаво

Ръчно изработена, сватбена покана.Поканата предтавлява папирус, комбинация от паус и луксозен перлен картон в тъмно ли..

Сватбена покана ЛИВАЛИ РОЗИ

Покана за сватба тип папирус, изработена от луксозен картон, панделки от сатен и органза и три малки розички в тъмно л..

Сватбена покана - Папирус със слънчогледи

Сватбени покани, ръчно изработени от луксозен картон с перлено покритие в резида, декорирани със слънчогледи.Поканите ..

Сватбени поканаи с разкошна панделка

Сватбени покани, ръчно изработени от луксозна хартия с перлено покритие и разкошна панделка от сатен в оранжев цвят.По..

Сватбена покана с бели и червени рози

Сватбени покани, ръчно изработени от луксозен картон в червен цвят.Поканите предтавляват папируси, комбинация от бяла,..

Сватбени покани - Свитък с розова декорация

Ръчно изработени покани за сватба или друг повод във форма на свитък с красива декорация в розов цвят.Поканите се съст..

Покана за сватба - Папирус в цвят бордо модел HM995

Ръчно изработена, покана за сватба.Поканата предтавлява папирус, комбинация от паус и луксозен картон в цвят екрю. Вър..

Сватбени покани - Свитък в зелено с розичка в цвят праскова, модел HM997

Ръчно изработени сватбени покани.Предтавляват свитък, комбинация от паус и луксозен картон в зелен цвят. Върху пауса е..

Сватбени покани - Свитък в тъмно синьо и сребристо, модел HM996

Ръчно изработени сватбени покани.Предтавляват свитък, комбинация от паус и луксозен картон в мастилено син цвят. Върху..

Сватбена покана върху дърво INT001

Уникални,сватбени покани отпечатани върху дърво.Предлагаме различни дизайни на поканите.Размер: 15 см. / 10 см.В ценат..

Сватбена покана от дърво INT002

Красиви,сватбени покани отпечатани върху дърво, които ще устоят на времето и ще запазят спомена за Вашето събитие.Пред..

Сватбена покана от дърво INT003

Уникални,сватбени покани отпечатани върху дърво с разкошен дизайн от червени рози. Тези покани ще устоят на времето и ..

Сватбена покана от дърво INT004

Уникални, сватбени покани отпечатани върху дърво с много нежен дизайн. Поканите от дърво не могат да бъдат огънати или..