Търси в магазина

изчисти търсенето

Описание на продукта

Детски сандали, на фирма Apawwa, вътрешната част е изработена от <span style='color: rgb(47, 47, 47); font-family: ' open='' sans',='' sans-serif;='' font-size:='' 13px;='' font-style:='' normal;='' font-variant-ligatures:='' font-variant-caps:='' font-weight:='' 400;='' letter-spacing:='' orphans:='' 2;='' text-align:='' start;='' text-indent:='' 0px;='' text-transform:='' none;='' white-space:='' widows:='' word-spacing:='' -webkit-text-stroke-width:='' background-color:='' rgb(249,='' 249,='' 249);='' text-decoration-style:='' initial;='' text-decoration-color:='' float:='' display:='' !important;'=''> естествена кожа, с ортопедична стелка на ходилото. Моделът е с две лепки за регулиране на ширината и удобство при обуване.
* Препоръчително е детското стъпало да е с 0,5 - 1см по- късо от дължината на стелката от край до край. 
Дължина на стелката:
№19-12.5 см
№20-13 см
№21-13.5 см
№22-14.3 см
№23-15 см
№24-15.5 см
*Уважаеми клиенти, посочените дължини са измерени за съответния модел.
Възможни са фабрични разлики до 2мм
HX-143 NAVY

Бърза поръчка чрез

ВНИМАНИЕ:
Изразът "Бърза поръчка" е използван за краткост за да изрази вашият интерес за последваща поръчка. Посредством формата по-долу платформата ще изпрати имейл уведомление до търговеца Онлайн магазин за обувки obuvkata-bg.com съдържащо Вашите имена, телефонен номер и името на продукта (Детски сандали hx-143 navy) от който се интересувате за да се свърже с Вас
shb.bg не е изпълнител на поръчката нито пък страна в процеса на поръчка за този продукт. Сайта единствено подсигурява технически този процес, но цялата последваща кореспонденция и евентуални рекламации следва да се води и отправят към търговеца: Онлайн магазин за обувки obuvkata-bg.com, който е публикувал тази оферта.
Ако не желаете вашите лични данни да бъдат споделени с търговеца Моля, не използвайте тази функционалност.
Моля прочетете пълните Условия за ползване
Декларирам, че съм прочел и приемам Условията за ползване на сайта

Задайте въпрос за продукта или изпратете съобщение на Онлайн магазин за обувки obuvkata-bg.com

Изпрати
Моля изберете от наличните опции.
Оферта на Онлайн магазин за обувки obuvkata-bg.com / 16-06-2021 год.

Подобни продукти