Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Ритуални вина и украси

Сватбени бутилки - Шампанско за гражданския ритуал и Сватбено вино за църковния ритуал. Вината са декорирани ръчно с различни материали, стилове и цветове.
Показвам 14 / 72 резултата

Сватбено шампанско SH026

Ръчно декорирано, сватбено шампанско модел SH026 златисто.Към шампанското може да бъде изработена и украса за ритуални..

Сватбено шампанско SH025

Ръчно декорирано, сватбено шампанско модел SH025 в бяло и рози цвят праскова.Към шампанското може да бъде изработена и..

Ритуално, сватбено шампанско SH50

Бутилка шампанско за сватба, декорирана ръчно с разкошна аранжировка от панделки и цветя в бяло, резида и цвят прасков..

Сватбено шампанско SH038

Ръчно аранжирано, сватбено шампанско в бяло и бордо. В декорацията на бутилката са използвани панделки, мрежа, малки п..

Шампанско за сватба с декорация в лилаво SH032

Разкошно декорирана бутилка шампанско за сватба. В аранжировката са използвани панделки от сатен и органза, мрежа и кр..

Шампанско с декорация за сватба SH030

Сватбено шампанско с разкошна декорация в цвят екрю и златисто. В аранжировката на бутилката са използвани сатенени па..

Сватбено шампанско SH037

Ритуално, сватбено шампанско с декорация в златисто.

Бутилка, сватбено шампанско SH60

Сватбено шампанско с декорация в цвят карамел. Бутилката е декорирана с красиви рози, панделки от органза и шнурове.

Ритуално вино с украса за бокал RV51

Ритуално, сватбено вино с богата декорация от цветя и панделки в цвят прасова, бяло и резида. Към виното има и украса ..

Сватбено шампанско в снежно бял цвят SH59

Красива бутилка шампанско за сватба аранжирана в бяло. В декорацията са използвани разкошни рози, пелички, панделки от..

Сватбено шампанско SH58

Красиво аранжирана бутилка шампанско за сватба. В декорацията са използвани рози в бяло и цвят праскова, сатенени лист..

Сватбено шампанско в златист цвят SH57

Бутилка, сватбено шампанско с декорация в златист цвят. В аранжировката на бутилката са използвани красиви рози, сатен..

Сватбено вино с декорация в цвят праскова SH56

Ритуално, сватбено вино за църковен ритуал, декорирано с красиви рози в бяло и цвят пракова, панделки от сатен и мрежа..

Бутилка, сватбено шампанско в лилаво SH55

Сватбено шампанско, облечено с лилав пясък примесен с малко брокат и декорирано с разкошна аранжировка от красиви, лил..