Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Покани за кръщене

Покани за кръщене, изработени от висококачествени материали и тематични дизайни. Поканите се изработват по поръчка на клиена с изцяло персонализиран печат и декор.
Показвам 14 / 16 резултата

Детска покана
Мики Маус в синьо, модел 3620B

Покана за детски празник, изработена във форма на кутия с прин на Мики Маус.Кутията се разтваря и на четирите вътрешни..

Покани за Кръщене, модел 3615B

Покана тип свитък, изработена от матов картон.Подходяща за кръщене, детски рожден ден или погача на бебенце.Свитъкът с..

Покана за детски повод, модел 3612B

Детска покана с принт на щъркел носещ бебе.Модела се сгъва на три части и се предлага в комплект с плик.Размер: 1..

Покани за детски празник, модел 18004B

Покани за кръщене, детски рожден ден или погача за бебе.Чрез издърпване на вътрешната част, пълзящото бебе се придвижв..

Детски покани, модел 18000B

Покани за кръщене или Детски Рожден ден, изработени с цветен принт на спящо бебе. Модела се сгъва на ролка и се постав..

Покани за кръщене, модел 15201

Покани за кръще, Детски Рожден Ден, Погача на бебе ли друг повод.Модела е в комплет с плик.При поръчка на поканите с о..

Детски покани, модел 043

Детска покана за Кръщене, Рожден ден, Погача на бебе или друг повод, изработена от матиран картон с цветен принт.Модел..

Покана
Мики Маус в розово, модел 3621B

Покана за детски празник, изработена във форма на кутия с прин на Мики Маус.Кутията се разтваря и на четирите вътрешни..

Покани за Кръщене - Свитъци, модел SPP01

Много нежен модел покани за кръщене с изображения на ангелче и цветя. Поканите представляват принт върху гланцова харт..

Покани, модел SPP08

Покани за кръщене, рожден ден или друг празник, изработени от гланцова хартия с принт на персонална снимка.Външната ча..

Покани за кръщене със снимка, модел SPP03

Покани за кръщене в златисто със снимка на кръщелника.Модела е изработен от две части - вътрешната, върху която са отп..

Покани за кръщене с ангелчета, модел SPP07

Покани за кръщене с принт на ангелчета. Модела покани е изработен от гланцова хартия с тематичен принт на ангелчета, с..

Покани - Свитъци в бледо розово, модел SPP05

Изключително красив модел покани за кръщене, рожден ден или друг празник на дете, изработени върху хартия с гланцово п..

Покани - Свитъци, модел SPP04

Изключително нежен модел покани за кръщене, рожден ден или друг детски празник, изработени върху гланцова хартия и нав..