Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Късмети за хвърляне

Сватбени късметета за хвърляне пред църквата. Малки вързобчета от тюл, пълни с жито, монета и бонбон, изработени в различни цветове и аранжирани с панделки и цветенца.
Показвам 14 / 54 резултата

Сватбени късмети KK1

Ръчно изработени късмети за сватба. Представляават комбинация от две бадемови дражета, облечени в нежна паяжинаи и дек..

Късмети за сватба в златисто SK12

Сватбени късмети изработени от органза в бяло и златисто с декорация от златиста панделка и златисто топче.Късметите п..

Сватбени пари

Сватбени банкноти.Предлагат се в пачки по 100 броя.Обявената цена е за една пачка.

Сватбени късмети, модел KSH9

Луксозни късметчета за сватба, изработени богато с няколко пласта ефирен тюл, панделки от сатен и органза, гроздове и ..

Луксозни късмети в бяло и бордо, модел KSH11

Сватбени късметчета изработени ръчно от няколко пласта тюл, панделки от сатен, розичка и тичинки в комбинация на цвето..

Луксозни късмети за сватба, модел KSH10

Сватбени късмети изработени в цвят тюркоаз. Аранжировката е изключително богата и пищна от няколко пласта тюл, панделк..

Луксозни, сватбени късмети, модел KSH8

Сватбени късмети, изработени изключително богато от няколко пласта тюл, панделки от органза, шнур с кристалчета, сатен..

Късмети за сватба, модел KSH15

Късметчета за сватба с бонони.Изработени са от бадемови дражета, облечени ефирен, жълт тюл и декорирани с панделки и р..

Сватбени късметчета в бяло с розови панделки, модел KSH13

Сватбени късмети, изработени в снежно бяло и панделка в розов цвят.Късметчетат се предлагат в два варианта: - с м..

Късмети за хвърляне - Кристално сърце в тюл модел KX012

Ръчно изработен късмет за хвърляне представляващ  кристално сърце в тюл. Артикула е подходящ и за подарък за гост..

Късмети с розичка в оранжев цвят

Сватбени късмети, представляващи две бадемови дражета, облечени в нежна органза и декорирани с разкошна роза в оранжев..

Късмети за хвърляне в жълт цвят

Ръчно изработено късметче за хвърляне представляващо комбинация от бадемово драже и нежна текстилна опаковка в жълт цв..

Сватбени късметчета SK4

Ръчно изработени сватбени късмети. Късметчетата представляват бонбон, облечен в снежно бяла, текстилна опаковка.Късмет..

Сватбени късмети с маргаритки SK13

Късметчета за сватба изработени от органза и дантела с декорация от маргаритки.Късметите предтсавляват комбинация от м..