Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Детски Teниcки и Блyзи

Изберете качествени детски Тениски и Блузи с дълъг или къс ръкав. Голям избор от цветове, материи и модели.
Показвам 14 / 31 резултата
-15%

Блуза с къс ръкав и ластици на ръкавите

Блуза с къс ръкав и ластици на ръкавите. Принт момиче с коте и сърчица. Поставена е 3D пантелка в принт каре. Закопчав..

Тениска Koko Noko

Лятна тениска с къс ръкав за момче в бяло с тъмно сиво райе. Изчистен модел, подходящ за съчетание със всяка друга цве..

Жълта тениска Koko Noko

Лятна тениска с къс ръкав за момче. Не изпотява, лека и дишаща материя, с едно малко джобче отпред и две копченца тик-..

Тениска рози Koko Noko

Лятна тениска с къс ръкав за момиче в графит сиво с розови рози. Изчистен модел, подходящ за съчетание със всяка друга..

Тениска Хамелеон Koko Noko

Лятна тениска с къс ръкав за момче в жълто с картинка Хамелеон в предната част. Изчистен модел, подходящ за съчетание ..

Неонова коралова блуза за момиче Love

Свежа лятна блузка с къс ръкав в наситено неонов  коралов цвят с надпис 'Love' и накъдрени рипсени ръкавчета..

Неоново жълта тениска Tokyo

Свежа лятна тениска за момче, в неоново жълто-зеленикав цвят с черни надписи в лицевата страна на дрехата. Лека и неза..

Бяла тениска с неоново зелени ленти

Свежа лятна тениска за момче, в бяло с неоново зелени линии. Лека и дишаща памучна материя, за комфорта на детето през..

Синя тениска с къс ръкав 1978

Лятна тениска за момче, с къс ръкав в бяло с тъмно синьо с разноцветен надпис '1987 Ride the waves'. Лека и дишаща пам..

Бяла тениска California

Свежа лятна тениска за момче, в бяло с щампа - плаж и палми. Разноцветни надписи в предната част и подгъв на ръкавчета..
-20%

Жълта блуза с къс ръкав за бебе момиче

Бебешка блузка с къс ръкав с тик- так закопчаване от три копченца на гръбчето. Основният цвят жълт с надпис в сребрист..
-25%

Бяла тениска Sarabanda

Детскa тениска с къс ръкав и имитация на цветя в розово от тюл и пайети в предната част на дрехата. Памучна и удобна з..
-25%

Блуза за момче Sarabanda

Детска тениска с яка в бяла и светло зелено по ръбчетата. С три копченца отпред, и къс ръкав.  Материя: 95% ..
-25%

Блуза камуфлаж за момче Sarabanda

Детска тениска в бяло с къс ръкав и камуфлажен мотив в предната част. С две копченца на лявото рамо. Отлично се съчета..