Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Детски Дънки, Клинoвe и Пaнтaлoни

Голямо разнообразие от модели на детски Дънки, Анцузи, Панталони, Клинове и Долнища за момичета и момчета.
Показвам 14 / 23 резултата

Деним - къси панталони на звездички

Къси панталони - Деним за момиченца, подходящи за всякакъв повод С еластичен колан на талията. Интересен принт на звез..

Къс панталон Camel

Късо панталонче за момиче в цвят камел и две ленти от двете страни на крачетата, имитиращи змииска кожа в синьо - бели..

Къси панталони в червено DJ Dutch Jeans

Спортни къси панталонки за момче в червен цвят с тъмно син кант от двете страни на крачолите и колана. Има две джобчет..

Къси панталони в черно DJ Dutch Jeans

Спортни къси панталонки за момче в изчистен червен цвят. Има две джобчета с ципове отпред и две отзад. Задните джобове..

Къси панталони в тъмно синьо DJ Dutch Jeans

Спортни къси панталонки за момче в изчистен тъмно син цвят. Има две джобчета с ципове отпред и две отзад. Задните джоб..

Три четвърти дънки за момче DJ Dutch Jeans

Дънки 3/4 за момче, в тъмно син цвят с избелени мотиви. С по две джобчета отпред и отзад. Закопчаване с цип и копче, е..
-25%

Дълъг панталон момче Sarabanda

Дълъг панталон за момче, с две джобчета от предната страна и имитация на рязан джоб отзад. 100% ленена материя, подход..
-20%

Детски панталони с тиранти Minibanda

Къс панталон за момче с тиранти. С пришит ластик от вътрешната страна на кръсчето за регулиране. С две джобч..
-25%

Камуфлажен панталон момче Sarabanda

Три четвърт панталон в сиво-черен камуфлажен мотив. Панталона е изработен само с пришит вътрешен елстичен колан и две ..
-25%

Къси детски панталони

Детски къси панталонки, с еластичен вътрешен колан и златиста панделка на кръста. В предната част има две рязани джобч..

Къси панталони Minoti

Къси панталони Minoti с джобчета в тъмно син цвят. Закопчаване с копче. С коригиращ ластик от вътрешната страна на кол..

Къси синьо-зелени панталони за момче

Къси летни панталонки в свеж синьо-зелен цвят с картинки на палми. С две джобчета отпред и две с копчета отзад/ имитац..

Дънкови къси панталони Minoti с резени диня

Модерни дънкови къси панталони за момиче с еластична талия, с коланче в розово. В цвят светло син деним, с по две джоб..

Панталон в розово Bio Organic

Панталонче за бебе момиче в розово от памучна 'Bio Organic' материя. С еластичен колан и връзка, а на крачолчетата има..