Търси в магазина

изчисти търсенето

Страхотни детски апрески на Playshoes

Описание на продукта

Страхотни детски апрески на Playshoes

Преставяме ви тези топли и леки апрески за деца с ластичен шнур със стопер. Много умно и лесно закопчаване. Тези детски апрески са изключително леки - теглото на един чифт размер 24/25 е 440 грама. Крачетата на вашето дете ще са сухи и топли защото под езика на апреските има предпазител от водоустойчива материя и отвътре са подплатени с каракул. Те са подходящи за момичета и за момчета. Основен цвят: графит.

Детските апрески са водоустойчиви и имат светлоотразителни елементи за по-добра видимост на детето в мъгла, здрач и в тъмнина. Те са изработени от гъвкав, непромокаем материал. Долната им част  има предпазен борд и има дълбок грайфер на подметката за намаляване на плъзгането през зимата.

 


 

 

193008.29

Бърза поръчка чрез

ВНИМАНИЕ:
Изразът "Бърза поръчка" е използван за краткост за да изрази вашият интерес за последваща поръчка. Посредством формата по-долу платформата ще изпрати имейл уведомление до търговеца Детелина.БГ ООД съдържащо Вашите имена, телефонен номер и името на продукта (Страхотни детски апрески на Playshoes) от който се интересувате за да се свърже с Вас
shb.bg не е изпълнител на поръчката нито пък страна в процеса на поръчка за този продукт. Сайта единствено подсигурява технически този процес, но цялата последваща кореспонденция и евентуални рекламации следва да се води и отправят към търговеца: Детелина.БГ ООД, който е публикувал тази оферта.
Ако не желаете вашите лични данни да бъдат споделени с търговеца Моля, не използвайте тази функционалност.
Моля прочетете пълните Условия за ползване
Декларирам, че съм прочел и приемам Условията за ползване на сайта

Задайте въпрос за продукта или изпратете съобщение на Детелина.БГ ООД

Изпрати
Оферта на Детелина.БГ ООД / 14-01-2022 год.

Данни за търговеца

Детелина.БГ ООД

Детелина.БГ ООД

Продава в сайта от 2021 год.
Понеделник 00:00 - 00:00
Вторник 00:00 - 00:00
Сряда 00:00 - 00:00
Четвъртък 00:00 - 00:00
Петък 00:00 - 00:00
Събота 00:00 - 00:00
Неделя 00:00 - 00:00

Търси в магазина

Подобни продукти