Онлайн магазин / Marketplace

изчисти търсенето

Гривни за моминско парти

Гривни за Булката, Шаферките и Приятелките на Моминското парти в различни цветове, всяка с индивидуален надпис - Булка, Кума, Приятелка, Шаферка, Отбор на Булката ... или надпис по избор на клиента.
Показвам 13 / 13 резултата

Шаферски гривни в розово, модел GB025

Гривни за Моминската вечер с надписи по избор на клиента, изработени с панделки и цветя в бяло и розово.За поръчки над..

Шаферски гривни в синьо, модел GB024

Гривни за Моминско парти с персонални надписи, изработени с панделки и цветя в бяло и синьо.За поръчки над:- 10 броя -..

Гривни за Отбора на Булката, модел GB03

Забавни гривни за приятелките на булката на Моминско парти.Гривните са изработени в цвят тюркоаз. Надписите се съобраз..

Гривни за Моминската вечер, модел GB04

Забавни гривни за Булката и нейните приятелки на Моминското парти.Гривните са изработени в червен цвят. Надписите и цв..

Гривни за Моминската вечер, модел GB05

Много сладък модел гривни за Моминската вечер с персонален надпис в цвят по избор на клиента.За поръчки над:- 10 броя ..

Шаферски гривни, модел GB06

Шаферски гривни за моминската вечер, изработени в бяло и светло синьо и декорирани с панделка от дантела.Всяка гривна ..

Гривни Team Bride, модел GB07

Гривни за моминското парти изработени в бяло и тъмно синьо, всяка с персонален надпис - Bride, Team Bride, Булка, Кума..

Гривни за Моминско парти, модел GB08

Гривни в цвят тюркоаз с нежна перличка и персонален надпис на всяка.Гривните могат да се изработят в различни цветове...

Гривни за Моминска вечер в червено, модел GB09

Гривни за Булката и нейните приятелки и шаферки на Моминското парти изработени в бяло и червено със закачлив шрифт.Гри..

Гривни за Моминско парти, модел GB010

Гривни за Булката и нейните приятелки и шаферки на Моминското парти.Гривните се изработват по поръчка с надписи и цвет..

Гривни за Моминско парти, модел GB02

Много нежен модел гривни за Моминско парти изработени в бебешко розов цвят. Всяка гривна е с персонален надпис - за Бу..

Гривни за моминско парти с перли, модел GB014

Много нежен модел гривни с персонални надписи за моминско парти, изработени с перли и разкошни рози.Цветовете на декор..

Гривни за Моминско парти, модел GB01

Гривни за Моминско парти с персонален надпис изработени ръчно и декорирани в лилаво с разкошна роза и панделки от орга..