Мода и обувки

Намерихме 5 резултата

Детските сандали са тип обувки, които детето ще носи често - избере сандали със стелка, поддържаща свода на крака и направени от есествени материи, за да не спарват детското краче. Повечето родители избират модели сандали със закрити пръсти и пети, които предпазват малчуганите от наранявания.

Детските обувки, които се предлагат при нас са изработени от изключително здрави материали. Моделите детски маратонки, кецове, сандали и гуменки са от естествена кожа и разполагат с фабрична ортопедична стелка. В някой модели обувки за деца е използвана технология като пяна или въздух в подметката. Многоцветните предложения от най-различни чехли и сандали са пъстри, разнообразни и украсени с всякакви картинки и надписи, които напълно успешно отразяват духа и игривия характер на децата. Те са леки и удобни и малчуганите се чувстват сякаш не носят обувки, докато се наслаждават на игрите и заниманията си през топлите слънчеви дни.

Съвременният мъж трябва да разполага с няколко чифта обувки за всекидневието, както и за всеки сезон. Разбира се спортните обувки, маратонките и кецовете са най-предпочитани сред мъжете. Кожени обувки или спортни обувки с Gore-Tex технология - Вие най-добре знаете кой е най-удобния модел за вас.

Едва ли някой ще оспори факта, че когато става въпрос за обувки, жените са тези, които оценят най-добре тяхната важност за цялостното облекло и излъчване. Съвременната жена води далеч по-активен живот, отколкото в миналото. Тя е съпруга, бизнес дама, домакиня, приятелка, майка и много други. Ето защо всяка жена трябва да разполага с богат избор от обувки в гардероба си - както елегантни, така и обувки за ежедневна употреба

Дамските обувки не са просто нещо, което покрива краката, те са нещо, което трябва внимателно да изберете, така че да може точно да подхожда на вас и имиджа ви.