Намерихме 13 резултата

Тайната на уютния дом се крие не само в обзавеждането и мебелите, но и в правилният избор на домашния текстил и аксесоари. Съвременната психология е доказала, че правилната подредба на интериора и обзавеждането влияе върху психиката и душевното ни спокойство. Именно това прави изборът на подходящия домашен текстил толкова важен.

Хобито е начин на „загърбим“ ежедневните проблеми и грижи и да се отдадем на това, което наистина обичаме да правим. Неговото практикуване за всеки човек е почти „свещено“, тъй като това е времето и заниманието, което посвещаваме единствено на себе си. Именно поради тази причина всичко, което засяга реализирането му не трябва да подлежи на никакви компромиси.

Очите са важен сетивен орган и тяхното предпазване е от жизнено важно значение, затова при избора на слънчеви очила не бива да се прави никакъв компромис. Освен това Очилата са начин да изразите своята личност пред света и поради тази причина е добре да обмислите кой модел подхожда най-добре на вашата идентичност, работа и социално обкръжение.

Правилното съчетаване на десени, цветове и материи на домашния текстил, придава уют и хармония в дома. Кувертюри, шалтета и декоративни възглавници за канапета, дивани и легла, спално бельо, килими и завеси са все интериорни елементи, които допълват перфектната визия на дома.

Детските сандали са тип обувки, които детето ще носи често - избере сандали със стелка, поддържаща свода на крака и направени от есествени материи, за да не спарват детското краче. Повечето родители избират модели сандали със закрити пръсти и пети, които предпазват малчуганите от наранявания.

Детските обувки, които се предлагат при нас са изработени от изключително здрави материали. Моделите детски маратонки, кецове, сандали и гуменки са от естествена кожа и разполагат с фабрична ортопедична стелка. В някой модели обувки за деца е използвана технология като пяна или въздух в подметката. Многоцветните предложения от най-различни чехли и сандали са пъстри, разнообразни и украсени с всякакви картинки и надписи, които напълно успешно отразяват духа и игривия характер на децата. Те са леки и удобни и малчуганите се чувстват сякаш не носят обувки, докато се наслаждават на игрите и заниманията си през топлите слънчеви дни.

ехоо